OKUL ÖZEL SERVİS İHALE DUYURUSU

OKULUMUZ ÖZEL ÖĞRENCİ SERVİSLERİ İHALESİ 09/08/2022 TARİHİNDE YAPILACAK OLUP OKUL SERVİS ARAÇLARININ ÇALIŞTIRILMASI İLE İLGİLİ TİP ŞARTNAME AŞAĞIDA SUNULMUŞTUR.

OKULUMUZA TAŞIMA YAPMAK İSTEYEN SERVİS ARAÇLARININ ŞARTNAMEYE UYGUN OLARAK TİTİZLİKLE TAŞIMA YAPACAKLARDIR.

İLGİLİ SERVİS TAŞIMACISI GERÇEK/TÜZEL KİŞİLERE DUYURU

2022-2023 Eğitim Öğretim yıllarında geçerli olmak üzere 3(üç) eğitim yılı İçin Bandırma İmam Hatip Ortaokulu Taşımacıyı Tespit  Komisyonu olarak, Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliğinin 5. maddesi 3. fıkrası ve  7. maddesi uyarınca ´Okul Servis Taşıması İşi´ ihalesi 09.08.2022 tarihinde Saat: 11:00´de Bandırma İmam Hatip Ortaokulu müdürülü´nde yapılacaktır. İhaleye katılma şartnamesi ve istenen belgeler aşağıda belirtilmiştir. Şartname dosyası bandırma İmam Hatip ortaokulu müdürlüğü´nden ücretsiz teslim alınabilecektir. Uygun koşulları taşıyan ve istenen belgeleri hazırlayan iştirakçiler Açık Teklif İletme Usulü ile tekliflerini okul ''Taşımacıyı Tespit Komisyonuna'' 05/08/2022 Cuma günü Saat 17.00 ´a kadar imza karşılığı teslim etmeleri gerekmektedir.

Ali Osman ÇİÇEK                                                                                                                                                                                                                                    Okul  Müdürü                                                                                                           .                                                                                Taşımacıya Tespit Komisyonu Başkanı

İLGİLİ SERVİS TAŞIMACISI FİRMALARDAN İSTENİLEN BELGELER:

Taşımacılardan istenen belgeler:

1.      Nüfus cüzdan fotokopisi (22 yaşını doldurmuş ve 61 yaşından gün almamış olması kaydıyla)

2.      Adli sicil kaydı (Son 5 yıl içinde ceza almamış olmalı)

3.      Sağlık raporu

4.      HEM kurs belgesi

5.      Güzergah izin belgesi (İlgili büyükşehir belediyesinden/belediyeden alınan özel izin   .  .  .         belgesi)

6.      Rehber personel sigorta bilgileri

7.      Sürücü belgesi (E sınıfı en az 5 ve B sınıfı en az 7 yıllık olmalı)

8.      D sınıfı sürücü belgesi için en az beş yıllık, D1 sınıfı sürücü belgesi için en az yedi yıllık sürücü belgesine sahip olmak,

9.      Şoför ve rehber personelin ilgili il/ilçe milli eğitim müdürlüğünce düzenlenen eğitim .  .  .        sonunda almış oldukları sertifikayı,

10.   Psikoteknik raporu

9.     SRC belgesi

10.  Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası Belgesi;

11.  Gerçek veya tüzel kişinin adres, telefon, vergi levhası, e-posta adresleri

12.  İmza beyannamesi

13.  Taşımayı gerçekleştireceği taşıtların gerçek kişilerde gerçek kişiler adına, tüzel kişilikler de üçte birinin tüzel kişilik adına tescilli olduğuna ilişkin belgeler,

Araçlar için istenen belgeler:

1.      Taşıt ruhsat fotokopileri (aracın yaşı  15 yaşından büyük olmayacaktır)

2.      Taşıt fotoğrafı

3.      Taşıt muayene belgesi

4.      Bu taşıttaki rehber personel bilgileri (ad, soyad, T.C. kimlik no, Gsm no, adres)

5.      Sigorta poliçesi

6.      Ferdi kaza sigorta poliçesi

7.      Taşımacının servis ve yolcu taşımacılığını gösterir NACE kodlu faaliyet belgesi

Sözleşme imzalama aşamasında taşımacı yukarıdaki evrakları  vermek zorundadır.

Okul serviz araçları çalıştırma tip şartnamesi için tıklayınız.

Yayın: 27.07.2022 - Güncelleme: 27.07.2022 12:39 - Görüntülenme: 586