T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / BANDIRMA - Bandırma İmam Hatip Ortaokulu

HEDEF LGS 2024

May

Hedef LGS 2025 projesi kapsamında okulumuzda 29.07.2024-29.08.2024 tarihleri arasında DYK kursları düzenlenecektir. 

May

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Hedef LGS 2024 projesi kapsamında Balıkesir İli Okul Koordinatörleri Toplantısı Balıkesir İmam Hatip Ortaokulu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya okulumuzu temsilen Hedef LGS 2024 Okul Koordinatörümüz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Kadir TURUPLU katıldı. 

Nis

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Hedef LGS 2024 Projesi kapsamında okulumuz rehberlik servisi tarafından 8. sınıf öğrencilerimize Sınav Kaygısı Semineri gerçekleştirilmiştir.

Nis

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Hedef LGS 2024 Projesi kapsamında okulumuz rehberlik servisi tarafından 8. sınıf öğrencilerimize Dikkat ve Odaklanma Semineri gerçekleştirilmiştir.

Nis

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Hedef LGS 2024 Projesi kapsamında bu yıl LGS sınavına girecek 8. sınıf öğrencilerinin velilerine Sınav Kaygısı Semineri düzenlenmiştir. 

Mrt

LGS BAŞVURULARI, ELEKTRONİK ORTAMDA İSTEĞE BAĞLI YAPILACAK

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Hedef LGS 2024 Projesi kapsamında 20.03.2024 tarihinde gerçekleştirdiğimiz deneme sınavında dereceye giren öğrencilere hediye çeki takdim edildi. 

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Hedef LGS 2024 Projesi kapsamında öğrencilerimizin LGS motivasyonunu arttırmak amacıyla,

2024 LGS sınavında başarılı olarak sınavla öğrenci alan Anadolu Liseleri, Fen Liseleri ve Anadolu İmam Hatip Liselerine gitmeye hak kazanan öğrencilerimize Vialand Gezisi, Bisiklet, Gram Altın ve Çeyrek Altın hediye ediyoruz.

Mrt

Okulumuz 5., 6., 7. ve 8. sınıf öğrencilerine LGS deneme sınıavı ve kazanım değerlendirme sınavı gerçekleştirilmiştir. 

 

Mrt

Okulumuzda yapılan LGS deneme sınavlarına ait analizler yapılarak Aralık ayında gerçekleştirilen veli toplantısında velilerle ve 2. dönembaşı öğretmenler kurulu toplantısında öğretmenle paylaşıldı.

 

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Hedef LGS 2024 projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretiminden sorumlu Şube Müdürü başkanlığında Bigadiç Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde okulların Hedef LGS koordinatörlerinin katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi. 

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Hedef LGS 2024 projesi kapsamında 29 Ocak-2 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlediğimiz LGS Hazırlık kampına 25 öğrencimiz katılmıştır. Öğrencilerimiz Türkçe, Matematik ve Fen Bilimleri derslerinden oluşan 30 saatlik kampı başarıyla tamamlamışlardır.   

Mrt

2024-2025 eğitim öğretim yılında LGS sınavına girecek olan 7. sınıf öğrencilerimizin velilerine, öğrencilere ve öğretmenlere Hedef LGS 2025 LGS Hazırlık Programı hakkında  okul müdürü Ali Osman Çiçek, okulumuz proje  koordinatörü Kadir Turuplu ve rehber öğretmenimiz İlknur Mühürdar tarafından bilgilendirme toplantıları düzenlendi. Gerçekleştirilen toplantıda okulumuzda gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar ve öğrencilerin gerçekleştirilen deneme sınavlarında aldıkları sonuçlar hakkında gerçekleştirilen analizler ve alınacak tedbirler de paylaşıldı. 

 LGS Hedef 2025 afiş ve duyuruları okulumuzun web sitesi ve sosyal medya hesaplarında yayınlanarak, okul panolarında sergilendi. 

Ock

Ara

ĹGS sınavına girecek öğrencilerimiz için sınava dair bilgilendirme ve motivasyon amaçlı afişler hazırlanarak okulumuz koridorlarına asıldı.