HEDEF LGS 2024

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Hedef LGS 2024 Projesi kazanımları kapsamında 8. sınıf öğrencilerimize rehberlik servisi tarafından  Soru çözmede karşılaşılan güçlükler, çözerken yapılan yanlışlar ve soru çözüm teknikleri ile ilgili " Test Çözme Teknikleri" konulu ve "Etkili Ders Çalışma Yöntemleri" konulu seminerlerle bilgilendirme yapıldı.

Şbt

OKULUMUZDA 7 VE 8. SINIFLARIMIZA YAPILAN DEĞERLENDİRME SINAVI SONUÇLARINI DERS ÖĞRETMENLERİYLE BİRLİKTE YAPILAN TOPLANTIDA DEĞERLENDİRDİK. YAPİLAN SINAV ANALİZİ DOĞRULTUSUNDA ÖĞRENCİLERİMİZİN EKSİK YÖNLERİ TESPİT EDİLELER EK TEDBİRLER ALINDI.

LGS DENEME SINAVLARI DEĞERLENDİRME VELİ TOPLANTISI

Şbt

• 31 Ocak- 4Şubat Ara tatil kamp programında 8. sınıf öğrencilerimize hafta boyunca 9 saat Fen Bilimleri, 9 saat Türkçe, 10 saat Matematik dersi için soru çözme kampı düzenlendi.
  • Hergün için derslerden sonra sportif, sanatsal ve kültürel etkinlikler düzenlendi.
  • Velilerimiz öğrencierimiz için hergün beslenmeleri için el yapımı gıdalar hazırladılar.
  • Öğrencilerimizin bir hafta boyunca etkili ve verimli bir çalışma ortamında mutlu oldukları gözlemlendi.