T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / BANDIRMA - Bandırma İmam Hatip Ortaokulu

Dinin Direği Namaz Projesi

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi zümresi tarafından öğrencilerimizi namaz hakkında bilinçlendirmek, namaza ve kitap okumaya teşvik etmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz "Dinin Direği Namaz Projesi"nin bir parçası olan kitap okuma yarışması 18 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen ödül töreni ile tamamlanmış oldu. 

Tüm öğrencilerimizin katılım sağladığı yarışmada 5., 6., 7. ve 8. öğrencileri arasında dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

Öğrencilerimize namazın önemini anlatmak, namaz sevgisi aşılamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz "Dinin Direği Namaz Projesi" kapsamında İlahiyatçı Yazar Ahmet Bulut'u okulumuza davet ederek namaz konulu seminer gerçekleştirdik. Akabinde hocamızın "Haydi Namaza, Haydi Kurtuluşa" adlı kitabını 370 öğrenciye ücretsiz olarak hediye edilerek öğrencilerimizin kitabı okumaları sağlandı.

Öğrencilerimiz okudukları kitap ile alakalı gerçekleştirilecek olan kitap okuma yarışması sonucu dereceye giren öğrencilerin ödüllendirileceği duyurusu yapılarak anlayarak, özenle okumaları konusunda teşvik edildi.

Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında 14 Mart Salı günü okulda tüm öğrencilerimize yönelik kitap okuma yarışması sınavı gerçekleştirildi. Yapılan törenle yarışmada dereceye giren 120 öğrencimize  başarı sıralamalarına göre çeşitli hediyeler ve ödüller verildi.

Projenin devamı olarak Ramazan ayı boyunca öğrencilerimiz okulda ve evlerinde kıldıkları namazları namaz ağacına işleyerek bayram sonunda namazını aksatmadan kılan öğrencilerimiz törenle ilan edilecektir. 

Yarışmaya ve projemize katkı sağlayan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümre Öğretmenlerine,  teşviklerinden dolayı velilerimize ve yarışma sponsorlarına bu anlamlı projeye katkı sağladıkları için teşekkür ederiz.

 

 Yarışma Duyusunun HazırlanmasıYazar Ahmet Bulut'un SemineriYazar Ahmet Bulut'un Semineri22-03-2024Yarışma Sorularının HazırlanmasıSınavın YapılmasıSınavın YapılmasıSınavın YapılmasıSınavın YapılmasıSınavın YapılmasıSınavın YapılmasıSınavın YapılmasıSınavın YapılmasıSınavın YapılmasıDeğerlendirmenin Yapılması, Dereceye Giren Öğrencilerin BelirlenmesiDeğerlendirmenin Yapılması, Dereceye Giren Öğrencilerin BelirlenmesiDeğerlendirmenin Yapılması, Dereceye Giren Öğrencilerin BelirlenmesiDeğerlendirmenin Yapılması, Dereceye Giren Öğrencilerin BelirlenmesiDeğerlendirmenin Yapılması, Dereceye Giren Öğrencilerin BelirlenmesiDeğerlendirmenin Yapılması, Dereceye Giren Öğrencilerin BelirlenmesiDeğerlendirmenin Yapılması, Dereceye Giren Öğrencilerin BelirlenmesiDeğerlendirmenin Yapılması, Dereceye Giren Öğrencilerin BelirlenmesiDeğerlendirmenin Yapılması, Dereceye Giren Öğrencilerin BelirlenmesiDeğerlendirmenin Yapılması, Dereceye Giren Öğrencilerin BelirlenmesiNamazNamazNamazNamaz

 

 

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 18.03.2024 - Güncelleme: 22.03.2024 12:03 - Görüntülenme: 65
  Beğen | 0  kişi beğendi