BALIKESİR / BANDIRMA - Bandırma İmam Hatip Ortaokulu

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Destanı ile 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Konulu Kompozisyon ve Şiir Derecelerimiz

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Destanı ile 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Kompozisyon ve Şiir Derecelerimiz

İlçemiz Ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy Bayrak Sevgisi konulu Kompozisyon dalında derecelerimiz.

Kompozisyon Dalında :7-E Sınıfı Öğrencimiz Mustafa Koray KARAASLAN ilçe (1) Birincisi olmuştur.

İlçemiz Ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Destanı Konulu - Çanakkale Şehitlerine Saygı konulu Kompozisyon ve Şiir dalında derecelerimiz.

Kompozisyon Dalında :7-E Sınıfı Öğrencimiz Mustafa Koray KARAASLAN ilçe ikinciliği,

Şiir Dalında : 7-D Sınıfı Öğrencimiz Bengü BALABAN ilçe ikincisi olmuştur.

Emeği geçen Öğretmenlerimizi ve Öğrencilerimizi  tebrik eder. Başarıların devamını arzu ederiz.

23-03-2020

Yayın: 23.03.2020 - Güncelleme: 23.03.2020 14:25 - Görüntülenme: 489