Haz

OKULUMUZDA YAKAN TOP, MENDİL KAPMACA, VOLEYBOL, FUTBOL MUSABAKALARI YAPILDI. BAŞARILI OLAN TAKIMLARA MADALYALARI OKULDA YAPILAN TÖRENDE VERİLDİ.

Haz

Mrt

Okulumuzdan mezun olmuş öğrencilerimizle 8.sinif öğrencilerimiz yaklaşan lgs sınavı hazırlıginda tecrübe paylaşımı için  biraraya geldiler.  Şu an Ali öztaylan AİHL de okuyan kendi dönemlerinde okulumuzda lgs sınavında başarılı olan  ve derece yapan  İrem Fatma SACKESEN,  Zeynep KAYA,  Esra YAVUZ ve  Hasan BİLİR 'e katılımlarından  ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Öğretmenlerimiz Kriz yönetimi, öfke ve stres ile başa çıkma yolları konulu seminer düzenlediler.

Mrt

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN RAMAZAN AYININ  GELİŞİ SEBEBİYLE OKULDA BİR PROGRAM DÜZENLENDİ.