BALIKESİR / BANDIRMA - Bandırma İmam Hatip Ortaokulu

Bandırma İmam Hatip Ortaokulu

Adres
Paşakent Mahallesi 1061 Sok. No 29 Hasan Atlı Ortaokulu Yanı Bandırma /BALIKESİR
Vizyon
İnsana, aileye, topluma, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan; bilgili, kültürlü,başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, kişilikli, inançlı fertler yetiştirmektir.
Misyon
İslam dinini, Milli kültürümüzü ve insanlığın ortak değerlerini öğretmede ve yaşatmada model ve lider bir okul olmak.
Öğretim Şekli :Tam Gün
09.00 - 16.10
Doğalgaz
ADSL (1 Mbit)
Arapça - İngilizce
Karayolu,Denizyolu,Demiryolu
Bandırma´nın tüm mahallelerine ve köylerine servis imkanı vardır.
Yerleşim Yeri
Bandırma, Marmara Denizi kıyısında, Balıkesir iline bağlı bir sahil ilçesidir. 140 bine yaklaşan nüfusuyla kalkınmış ve gelişmiş bir şehirdir. Nüfus ve gelişmişlik bakımından Türkiye´nin önde gelen ilçelerindendir. Son yıllarda hızla gelişen Bandırma, aynı zamanda Türkiye´nin en büyük limanlarından birine de sahip olan bir ilçedir.
Okulumuz il merkezine 88 km uzaklıkta,ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler
2016 Futbol Turnuvası Bandırma 2.si 2017 Öğretmenler Futbol Turnuvası Bandırma 2.si
Bilimsel Etkinlikler
2016 Bilimin Karesi Fen Bilimleri Proje Yarışması Balıkesir 1.si Bandırma Okullar Arası Bilgi Kültür Yarışması 3.sü 2017 BENGİ Bilgi Yarışması Bandırma 1.si