Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Hedef LGS 2024 Projesi kapsamında öğrencilerimizin LGS motivasyonunu arttırmak amacıyla,

2024 LGS sınavında başarılı olarak sınavla öğrenci alan Anadolu Liseleri, Fen Liseleri ve Anadolu İmam Hatip Liselerine gitmeye hak kazanan öğrencilerimize Vialand Gezisi, Bisiklet, Gram Altın ve Çeyrek Altın hediye ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi zümresi tarafından öğrencilerimizi namaz hakkında bilinçlendirmek, namaza ve kitap okumaya teşvik etmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz "Dinin Direği Namaz Projesi"nin bir parçası olan kitap okuma yarışması 18 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen ödül töreni ile tamamlanmış oldu.

Tüm öğrencilerimizin katılım sağladığı yarışmada 5., 6., 7. ve 8. öğrencileri arasında dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin ilanının 100. Yılı okulumuzda gerçekleştirilen tören ile coşkuyla kutlandı.

Ekm

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri bu yıl üçüncüsü düzenlenen dünyanın en büyük  Havacılık, Uzay ve Teknoloji fuarı olan TEKNOFEST'e katulmak üzere İzmir'e gezi gerçekleştirdiler.

Haz

MODERN ÇAĞDA YENİ NESLİN DUYGU, DÜŞÜNCE VE DAVRANIŞLARINI ANLAMAK SEMİNERİ OKUL REHBER ÖĞRETMENİ TARAFINDAN VERİLDİ.